Potapljanje ob hrvaški obali

Dopust, počitnice, potovanje ali izlet, na katerem se ustavi čas.

Razgibano morsko dno med Velebitom in Krkom ponuja pogled na neverjetno pestro življenje. Območje je izven pomembnejših morskih poti in turistov je bistveno manj kot v drugih delih Jadrana, zato se je lahko narava ohranila neokrnjena. Med potopom boste tako vedno uživali pogled na neverjetne živalske in rastlinske vrste tega dela Jadrana. Pri nas se zavedamo, da je potapljanje tudi pomemben družaben dogodek, zato vam je na voljo kar nekaj dodatnih pripomočkov v naši infrastrukturi:

* velik kamniti grill
* pikado
* ročni nogomet
* velike mize na terasi za večerne dogodke

Po želji pa vam pomagamo organizirati vožnjo do mest za potop z lokalnimi ladjami.

V apartmajih je na voljo tudi oprema za polnjenje jeklenk.

Za organizirana društva ali družbe v večjem številu, ki postanejo redni obiskovalci našega apartmaja, ponujamo seveda številne druge ugodnosti. Še posebej, če nas razveselite s takšnimi fotografijami, kot so na tej strani. Vse iz naše obale. Vzemite si še kakšen trenutek, oglejte nekaj priloženih fotografij in javite se nam na enega izmed kontaktov, da se dogovorimo, kdaj si pridete ogledati te zanimive globine in kakšne so vaše posebne želje.

Avtor in lastnik fotografij na tej strani je Hubert Šabati. Glede njihove nadaljnje uporabe in pravic nas prosim najprej kontaktirajte.Koledar zasedenosti

Kontakt:

+386 41 391 961

+386 41 76 71 76

+385 53 883 034

Povpraševanja in Rezervacije
Zemljevid
Izdelava spletne strani